Замрзнат смрчак

Замрзнат смрчак – брзо замрзнат смрчак, преработен според високи стандарди. Може да се конзумира преку целата година бидејќи е задржан неговиот квалитет и нутритивни вредности. Да се чува на температура до -20°C.

Преработката се врши во строго контролирани услови, се применува седум степен надзор на квалитет и рачно селектирање.