Галерија

 

Ние располагаме со широка палета на производи, која вклучува шумски печурки и шумско овошје. Целта ни е преку нашите производи да овозможиме вистинско задоволство и уживање во здравата храна. Чапе Фунги се занимава исклучиво со преработка и продажба на производи директно од планински предели кои изобилуваат со високи енергетски вредности.

Печурки – Вргањ (boletus edulis сув или замрзнат),Лисичарка,Смрчак(morchella conica,verpa bohemica),Јајчарка,Ливадарка,Црна труба

Овошје – Шумска боровинка (сува и замрзната) ,Аронија(сува и замрзната),Јагода,Шумска малина,Кајсија,Вишна,Капинка.

Останати производи- Семе од коприва,Лешник,Орев,Интегрално брашно,Аровита (аронија во мед).

Преку ВКУСОТ НА ЗДРАВЈЕТО бидете поблиску до парче природа.